glas schuifdraai element

GlAS  SCHUIFDRAAI-ELEMENT 

 

Toepasbaar voor terrasoverkappingen maar ook als balkon glas te gebruiken.

 De afzonderlijk glazen elementen worden bij behoefte gewoon als smal pakketje aan de zijkant „geparkeerd“. De optiek blijft daarbij altijd even goed, want open of gesloten - er zijn geen storende lijsten zichtbaar. Door de draaibare werking is de buitenzijde ook eenvoudig te reinigen vanaf uw balkon.

"Meer van het leven"

 

"Een perfecte, transparante bescherming rondom" 

Terrasoverkappingen of uw balkons maken in combinatie met glazen elementen aan de zijkant een uitbreiding mogelijk van uw woonruimte.

 

 

Terras of balkon in een handomdraai een tuinkamer maken.

Hierbij biedt het VOLLEDIG GLAZEN SCHUIFDRAAI-ELEMENT u een transparante weersbescherming langs alle kanten. Bij mooi weer kunt u de flexibele glazen elementen gewoon wegklappen. Aangezien het systeem helemaal zonder verticaal frame staat, heeft u ook bij gesloten glasfront een onbelemmerde blik op de natuur.

De afzonderlijke elementen lopen aan de bovenzijde over een hoogwaardig rolsysteem en worden aan de onderzijde door de geleider extra verder geleid. Het eerste glazen element opent zich als een deur, waarbij de snapsluiting door een slanke kabel wordt bediend.

 

Kleur van het onderstel

Het "VOLLEDIG GLAZEN SCHUIFDRAAI-ELEMENT" is te verkrijgen in drie standaard RAL-kleuren, gepoedercoat in wit RAL 9016, antraciet DB 703 en zilver RAL 9006. Indien gewenst ook leverbaar in elke andere RAL-kleur.  

Neem contact op