overkapping met glas bovenliggend

Luxe glazen overkapping

Constructie is bovenliggend, hierdoor krijg je van onder een vlakke en moderne uitstraling.

Permanente bescherming tegen het weer met open zicht op de hemel of met een schaduw biedende zonwering: waar en wanneer u maar wilt. Overkappingen bieden u alle mogelijkheden voor creatieve ideeën.

complete tuinkamer

BREID UW WOONRUIMTE UIT – ONAFHANKELIJK VAN HET WEER!

De keuze van een terrasoverkapping of zonwering?

Of u nu een terrasoverkapping of een complete tuinkamer overweegt of dat de gevel misschien te zwak voor een knikarmscherm is.  Of u nu uw tuin door met flexibel bruikbare pergolazonwering uit wilt breiden, de waarde van uw meubilair door een onderkomen behouden wilt of nog heel andere ideeën heeft. Wij geven uw graag een persoonlijk advies tijdens ons bezoek bij uw aan huis. Dit houdt in een bezoek bij uw huis,waar de situatie wordt opgenomen en besproken, en eventueel een vervolg gesprek in onze showroom.  

 overkapping zonder goot

 

 De luxe overkappingen van aluminium garanderen door hun solide, vrijstaande bouwwijze. Een maximum aan toepassingsmogelijkheden en een extreem uitgebreide bescherming tegen de zon en het weer! Met tot max. 6 meter uitval en onbegrensde breedte zijn de overkappingen, uiterst variabele systemen, waar u veel plezier en genot van de buitenlucht aan zult beleven.

 

Type Compact glas design georiënteerd Diepte max.: 350 cm "Beschermde vrijheid - met een dakspanthoogte van 100 mm" 

Permanente weersbescherming met open blik op de hemel of met schaduwgevende zonbescherming: wanneer en waar u maar wilt. Openluchtdaken van Pieter Hendriks staan veilig op eigen poten en bieden u alle mogelijkheden voor creatieve ideeën.

Kleur van de overkapping

De "Compact" is te verkrijgen in diverse standaard kleuren gepoedercoat . 

Indien gewenst ook leverbaar in elke andere RAL-kleur.

 

 Type Comfort glas, indien de uitval groter als 350 cm is.

 "Compact & sneeuwzeker" Berekend op een last van 85 kg mer vierkante meter.

Diepte max.: 600 cm,..voor de grotere afmetingen

 

 

 "Het openluchtdak met een dakspanthoogte van 150 mm" 

De Comfort biedt u lichtdoorlatende levenskwaliteit. Een flexibele dakrand geeft u zelfs extra zon- en regenbescherming. Win zo nog meer ontspanningsruimte.

Stevige stijlen zorgen voor een veilige positie ook op een oneffen ondergrond of nieuw fundament.

 

 

 

CARPORT glas

 

"Bescherming voor man en paard"

Diepte max.: 500 cm

 

 

 "De slimme, trendy oplossing" 

Goed beschermd in de carport van uw keuze:  ijsvrij in de winter, koel in de zomer, droog in de lente en beschut in de herfst en dat in het meest moderne design. De carports bieden uw auto een open, goed geventileerde staanplaats. In tegenstelling tot gesloten ruimtes kan ook de vochtigheid sneller opdrogen. Noch regen, sneeuw of hagel kunnen u van uw stuk brengen. Zo is uw auto steeds voldoende beschermd.

Gebaseerd op de terrasoverkapping 150 kunnen verschillende carport varianten worden geconstrueerd, zoals bijv. in lessenaarsdak- of zadeldakvorm.

 De "Carport" is te verkrijgen verschillende standaard RAL-kleuren gepoedercoat. Indien gewenst ook leverbaar in elke andere RAL-kleur. 

Neem contact op