pergola zonwering

zonwering met palen

 

doek overkapping 

Vanaf een bepaald oppervlakte hebben knikarmschermen hun grens bereikt. Dan zorgt de pergolazonwering voor bescherming tegen de zon.

Een opendakconstructie kan grote vlakken moeiteloos overschaduwen en biedt door het waterafstotende doek zelfs bij regen bescherming.

Creëer met een pergolazonwering een artistiek accent en profiteer gewoon van het praktische nut. In elk geval is het volgende altijd gewaarborgd: een uitstekende, uiterst solide aluminium-materiaal kwaliteit, een maximun aan flexibiliteit en stevigheid in combinatie met een lichte optiek: een niet te evenaren combinatie die de weg voor uw ideeën vrijmaakt.

zonwering op palen

 

 Afmetingen pergola 

"Waar het knikarmscherm de grenzen bereikt, start de pergola zonwering"

Afmetingen max.: 600 x 500 of 650 x 450 cm

(oplossingen buiten deze afmeting kunnen twee- resp. driedelig worden tot stand gebracht)

"Stabiel & geaard"  

De pergola zonwering is de perfecte zon- en weerbescherming voor privé en horeca gebruik. Het modern design met filigraan aluminium steunen en geleidingrails en ook de tegentrektechniek biedt een perfecte spanning van het doek en de beste stabiliteit ook op winderige dagen. Afhankelijk van de installatiegrootte wordt een tussenrol als doekondersteuning gebruikt.

De bijzondere merktekens zijn de aluminium steunen onder de geleidingsrails, ze verlenen de installatie een hoge standvastigheid. Daardoor overtuigt de pergola zonwering zich vooral als stabiele en flexibele weerbescherming. Gecombineerd met een doek voor ieder weertype (speciaal geïmpregneerd) biedt de PM vanaf een inclinatie van 15° een betrouwbare regenbescherming, bijkomend kunnen ook zogenaamde waterafvoerogen op het schermdoek worden geplaatst.  

 

 

De pergola zonwering geeft schaduw waar u wilt. Dankzij de zuilconstructie kunnen zeer grote oppervlakken worden beschaduwd. Deze zonwering is ook in de horeca zeer geliefd.

 

Neem contact op